Teco je specijalizovan za proizvodnju motora za više od 47 godina. To je peti po veličini svetski proizvođač kada su u pitanju step motori. Posebno je posvećen ovoj oblasti. Svi proizvodi su originalnog dizajna, vrhunskog kvaliteta, visoke pouzdanosti, napredne tehnologije. Karakteriše ih nizak nivo buke, vibracija, ispravan obrtni moment, i glatko okretanje.

Potvrda visokog kvaliteta, je međunarodni sertifikat proizvoda koji ispunjavaju korisnici „zadovoljstvo i zahtevi“, a koji potvrdjuje nepostojanje defekta.

Teco poseduje jak tim za  istraživanje i razvoj, čime izlazi u susret posebnim zahtevima kupca, postavljajući najviši nivo međunarodnih standarda. Zahvaljujući svojoj stručnosti, Teco je proširio svoje proizvodne linije i kupcima nudi širi spektar izbora i rešenja sistema. Bez obzira koji vam motori trebaju, možete dobiti brzo rešenje uz podršku.

Sa velikim razvojem digitalne kontrole i kontrole položaja, električni step motori imaju veću i značajniju ulogu. Teco električni step motori, pored obrtnog momenta, snage i kvalitea, imaju i više nego pristupačnu cenu.

 

Step motor

Step motor

Link step motori

Link ka proizvodjaču, motorni pogoni – step motori

 

Drajver

Drajver