ABB frekventni regulatori spadaju u sam vrh kvaliteta na svetskom tržištu. Visokokvalitetne performanse frekventnih regulatora stavljaju ABB na lidersku poziciju u smislu opcija, brzine, komunikacije, integrisanim PLC-om te programiranje. ABB frekventni regulatori odlikuju se visokim kvalitetom i pouzdanošću, inovativnošću i pre svega pristupačnom cenom. Proizvodi su podeljeni u nekoliko skalabilnih rešenja od jednostavnih sistema automatizacije pa sve do kompleksnih.

ABB ACS310 frekventini regulator

ABB ACS310 frekventini regulator

Napravite pametne uštede sa aplikacijama za pumpe i ventilatore.

Frekventni regulator namenjen za poboljšanja kod pumpi i centrifugalnih ventilatora. Dizajniran sa snažnim setom karakteristika u zavisnosti od promene pritiska, protoka i drugih spoljnih podataka. Pomaže vam da sačuvate na operativne troškove, povećate energetsku efikasnost i smanjite emisiju CO2.

ABB ACS580 frekventini regulator

ABB ACS310 frekventini regulator

Naši moćni i kompaktni frekventni regulatori za industriju voda iz ABB-ove familije potpuno-kompatibilnih frekventnih regulatora obezbeđuju nizak nivo potrošnje električne energije i neometanu, pouzdanu kontrolu motora u pumpnim aplikacijama. Regulator je dizajniran da obezbedi siguran protok čiste i otpadne vode u gradskim vodovodima, industrijskim postrojenjima za preradu otpadnih voda, fabrikama za desalinizaciju i u sistemima za navodnjavanje. Ključne prednosti predstavljaju ugrađene funkcije za pumpne aplikacije, kao što su estimacija protoka bez senzora, kontrola više pumpi istovremeno, kontrola nivoa vode, funkcija punjenja cevi kojom se pažljivo upravlja pritiskom vode, zaštita od rada pumpe na suvo, kao i funkcija brze rampe i rešenja koja održavaju rotor pumpe čistim. Jednostavna primena je dodatno poboljšana intuitivnim kontrolnim panelom i PC softverskim alatom Drive Composer. Ugrađeni kalkulator potrošnje električne energije vizuelno prikazuje uštede postignute upotrebom frekventnog regulatora. Regulator kontroliše praktično bilo koju vrstu motora uključujući i IE4 sinhroni reluktantni motor. Komunikacija i mogućnost povezivanja osigurana je podrškom širokog spektra fieldbus protokola.